Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

UFOs από την CPU

   Τα UFOs τις περισσότερες φορές δεν έρχονται... αλλά βγαίνουν.


Δεν έρχονται και δεν μας επισκέπτονται τα ΆΤΙΑ από κάποιον άλλο Γαλαξία ή από κάποιον μακρινό πλανήτη, αλλά βγαίνουν μέσα από την CPU των υπολογιστών της Γής, με την βοήθεια των γραφικών προγραμμάτων. 
(3d graphics animations) 




   Σχεδόν όλες οι καταγραφές UFOs, η τεράστια πλειοψηφία αυτών.ειδικά τα τελευταία 6-7 χρόνια, είναι ΨΕΎΤΙΚΕΣ είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΕΣ
Ως σκηνοθέτης θα σας πάω λίγο στον χώρο του κινηματογράφου, σκεφτείτε μόνο το πόσες ταινίες έγιναν και από πότε ξεκίνησαν να γίνονται, με θέμα τους εξωγήινους τα UFOs και με πόση αληθοφάνεια μας παρουσίασαν αυτές και τα οχήματα άλλα και τους επιβαίνοντες εξωγήινους.


     Έτσι λοιπόν όπως οι επαγγελματίες γραφίστες έφτιαξαν όλα αυτά τα δημιουργήματα τους μέσα στις ταινίες, έτσι ακριβώς όλοι όσοι έχουν  κάποια γνώση από προγράμματα ψηφιακής δημιουργίας μπορούν να κάνουν παρόμοια πράγματα μέσα σε ελάχιστο διάστημα. 



      Το YOUTUBE είναι για αυτούς το πανι τής κινηματογραφικής αίθουσας, και εκεί μας παρουσιάζουν της ταινιούλες λίγων δευτερολέπτων (ταινίες ελάχιστου μήκους) με θέμα τα UFOs. Οι ταινίες- βίντεο αυτές είναι σχεδόν πάντα μικρής διάρκειας, και εύκολα πολύ ε΄υκολα κάποιος γνώστης, μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι  και πώς κατασκευάστηκε και από πιο πρόγραμμα μάλιστα, έγινε η επεξεργασία, και η διπλοτυπία - ένωση του γραφικού και του αληθινού  πλάνου  το οποίο κατέγραψε ο δημιουργός του κάθε βίντεο.  



    Με λίγα λόγια η τεχνολογία και η τεράστια ποικιλία των προγραμμάτων ψηφιακής δημιουργίας (3D Graphics)  δεν βοήθησαν πολύ μόνο τους επαγγελματίες να κάνουν την δουλειά τους πιο εύκολη, αλλά βοήθησε και τους χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιώντας αυτά να κάνουν την πλάκα τους, βοηθώντας άθελά τους άλλοι η με πρόθεση άλλοι να περάσουν συναισθήματα η μηνύματα στους χρήστες του internet στο κοινό τους μέσο του YOUTUBE και στο κοινό του διαδικτύου γενικότερα.


    Σκεφτείτε ότι ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα μέσα σε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να το δείτε και μέσα σε ένα απλό  βίντεο του διαδικτύου, το οποίο φτιάχτηκε από κάποιον χρήστη, και τα δυο είναι κατασκευασμένες ταινίες μυθοπλασίας (τις περισσότερες φορές) στην μία περίπτωση η ταινία βγαίνει επίσημα με τίτλο, ( στο σινεμά) και στην άλλη περίπτωση η ταινία βγαίνει ανεπίσημα και με διαφορετικό κίνητρο στο διαδίκτυο.  
Με αφορμή όλα τα παραπάνω το E-NEWS θα αναλύει αναλυτικά τέτοια βίντεο μέσα από την ενότητα UFGs (Unidentified fake graphics) 
για ό,τι FAKEUFOs κυκλοφορεί διαδικτυακά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...