Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ?



Σε αυτόν τον υπέροχο πεφωτισμένο κόσμο, με τους γαλανό-λευκούς ουρανούς,(λευκούς λόγο των Αεροψεκασμών) 
όλα είναι πιθανά. 

Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται για τα  πεφωτισμένα λαμόγια και την μεγάλη θυσία  την οποία ετοιμάζουν, προσφορά στην Υπέρ Οντότητα το Αφεντικό τους. Στο Λονδίνο τα πάντα σχεδόν στήθηκαν στα πεφωτισμένα πρότυπα, το στάδιο , οι πυραμίδες προβολείς , οι μασκότ ,τα μουσεία, τα αγάλματα, τα μετάλλια, το λογότυπο ZION2012 
των αγώνων και πολλά άλλα.


Ταυτόχρονα με όλα αυτά και τις πεφωτισμένες ετοιμασίες, ο αγγλικός στρατός ετοιμάζετε για κάποια τρομοκρατική ενέργεια την οποία περιμένουν να γίνει κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, έτσι το Λονδίνο μετατράπηκε σε μία πόλη φρούριο.


ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ 
Η ΦΛΟΓΑ  ΤΟΥΣ 
ΑΝΑΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ?
      Μπορεί τελικά να μην γίνει τίποτα απολύτως 
στο Λονδίνο, και η θυσία τους να γίνει αλλού, στην Μ.Ανατολή το τοπίο μυρίζει μπαρούτι, και αρκεί μία σπίθα για να πάρει φωτιά!
        
Μπορεί τελικά να ξαναδούμε εικόνες των δυο άκρων, από την μία δηλαδή όλη την ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΙΤ να κάθετε στις εξέδρες των σταδίων και να παρακολουθεί τους αγώνες στο Πεφωτισμένο πεδίο , και από την άλλη η πολυσυζητημένη και αναμενόμενη να την θυσία τους να πραγματοποιηθεί αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Μέση Ανατολή.

Ο  ΧΡΟΝΟΣ  ΘΑ  ΔΕΙΞΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...