Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η Κίνα επέλεξε να είναι η οικονομική δύναμη της Νέας Τάξης Πραγμάτων .






KINA της ΝέαςΤάξης


2
ιαν
2012

Οι Illuminati έχουν επιλέξει την Κίνα να αποτελείσαν κύριο εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ( NWO).
Η οικονομία της Κίνας είναι τελείως τεχνητή. Η δηλωμένη οικονομική αιτιολόγηση για την τρέχουσα άνοδος της Κίνας είναι ένα τεράστιο ψέμα.
Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν γενικά τις ΗΠΑ ως γίγαντα που πεθαίνει και την Κίνα ως μια ασταμάτητη αυξανομένη δύναμη .



Και όμως, οι δύο χώρες έχουν σχεδόν το ίδιο χρέος προς το ΑΕΠ.  Οι ΗΠΑ έχουν 15 τρισεκατομμύρια δολάρια αξίας του χρέους  και ΑΕΠ μόλις πάνω από 14 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Κίνα έχει ένα ΑΕΠ της τάξης του 5,8 τρις ​​δολάρια και τα χρέη του 5,7 τρις ​​δολάρια.




Γιατί, λοιπόν, είναι η Κίνα παρουσιάζεται ως ισχυρή; Επειδή, όπως η Goldman Sachs δείχνει το γράφημα, για τα επόμενα 40 χρόνια το σχέδιο Illuminati να αποδυναμώσουν τις ΗΠΑ και την ενίσχυση της Κίνας.




Η Κίνα επέλεξε να είναι η οικονομική δύναμη της Νέας Τάξης Πραγμάτων .                         




Η Goldman Sachs «προβλέπει» ότι το ΑΕΠ της Κίνας θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ το 2040. Μέχρι το 2050 το ΑΕΠ της Κίνας θα έχουν φτάσει $ 45.000 δισ., αφήνοντας τις ΗΠΑ με απόσταση, με 35.000 δισ. δολάρια. Γερμανίας ,




Τεράστια χρέη



Η πρόβλεψη αυτή έρχεται σε αντίθεση με την τρέχουσα οικονομική αδυναμία της Κίνας. Η οικονομία τροφοδοτείται από μια φούσκα  που θα έπρεπε να είχε σκάσει χρόνια πριν.




Πρόσφατα Larry Lang, καθηγητής οικονομικών , έδωσε μια ομιλία που θα εκθέτει τους δεινή οικονομική κατάσταση της Κίνας




Υπολογίζει το χρέος της Κίνας είναι περίπου 36 τρισεκατομμύρια γουάν (ΗΠΑ 5.680 δισεκατομμυρίων δολαρίων). Ο υπολογισμός αυτός επιτυγχάνεται με την προσθήκη έως και κινεζική τοπική κυβέρνηση χρέος (μεταξύ 16 τρισεκατομμύριο και 19.500 δισεκατομμύρια γιουάν, ή ΗΠΑ $ 2.5 τρισεκατομμύρια και ΗΠΑ 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων), και το χρέος που οφείλεται από κρατικές επιχειρήσεις (άλλες 16 τρισεκατομμύρια). Η συνδυασμένη ενδιαφέρον για τα χρέη αυτά είναι μια κολοσσιαία δύο τρισεκατομμύρια γιουάν ανά έτος.




Η Lang πιστεύει ότι η Κίνα είναι υπό πτώχευση και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η χώρα δεν βρίσκεται σε οικονομική ελεύθερη πτώση. Με τον υπολογισμό της «κάθε επαρχία στην Κίνα είναι η Ελλάδα.” Γιατί δεν είναι αυτοί καταρρέουσα όπως η Ελλάδα;




Η οικονομία της Κίνας είναι τελείως τεχνητή. Σύμφωνα με την Λανγκ, η ιδιωτική κατανάλωση αντιπροσωπεύει μόλις το 30% της κινεζικής οικονομικής δραστηριότητας.




Το 2010, το 70% του ΑΕΠ προήλθε από την κατασκευή έργων υποδομής, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ακινήτων, των σιδηροδρόμων, και αυτοκινητόδρομους. Μια τράπεζα επενδύσεων που περιγράφεται ως φούσκα της Κίνας ως η «μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία.”




Σαφώς, η Κίνα δεν έχει την πολυτέλεια να τροφοδοτήσει την φούσκα η ίδια. Οι Illuminati τραπεζίτες είναι η κινητήρια δύναμη  για την αναπτυξιακή βοήθεια της χώρας.




ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ




Το Illuminati σαν μια χώρα να είναι σε τερατώδη χρέος, ώστε να μπορούν συντριβή της οικονομίας της κατά βούληση, και να χρησιμοποιήσετε το ΔΝΤ να επισκιάσουν πολιτικό σύστημα της χώρας και μεγάλες επιχειρήσεις.




Είναι πιθανό ότι η Κίνα θα παρουσιάσουν την οικονομική κατάρρευση μόλις φτάσει το επιθυμητό επίπεδο της ανάπτυξης.




Αυτό συνέβη στην Νότια Κορέα , μια από τις «Ασιατικές Τίγρεις», που συνετρίβη το 1997. Όπως η Κίνα, η Νότια Κορέα είχε διανύει μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης, σημειώνοντας ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 6-10% κάθε χρόνο, λόγω του έχοντας μια προστατευόμενη οικονομία που λαμβάνουν πολλές επενδύσεις στο εξωτερικό.




Ωστόσο, όταν η Νότια Κορέα έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο ανάπτυξης, οι τραπεζίτες συνέτριψαν  την οικονομία τους και πήραν τον πλήρη έλεγχο της χώρας.




Η Νότια Κορέα χρειάστηκε  το ΔΝΤ για να επιβιώσει . Πριν από τις  γενικές εκλογές το 1998 στη Νότια Κορέα , το ΔΝΤ απαίτησε  από όλους τους προεδρικούς υποψηφίους να  συμφωνήσουν με τους Όρους του ΔΝΤ (Σας έρχεται κάτι στο μυαλό σας  );




Στο πλαίσιο της «διαδικασίας αναπροσαρμογής» όλες τις μεγάλες νοτιοκορεατικές εταιρείες πωλήθηκαν σε ξένους επενδυτές, όπως η General Electric αγόρασε ένα μερίδιο ελέγχου στην τεχνολογία  του γίγαντα LG.




Το ίδιο  θα συμβει και  την Κίνα.




Οι Illuminati έχουν βάλει την Κίνα σε μια ταχεία πορεία ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα τη χώρα υπό τον έλεγχό τους με το να καταστεί μια οικονομική πυριτιδαποθήκη που μπορεί να ανάψει ανά πάσα στιγμή.

pakalertpress.com
Ένας Έλληνας
Πηγή
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...