Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΗΠΑ: Ηθοποιός σε σχόλιο στο twitter εύχεται να πνιγούν από τον τυφώνα Ισσάκ «όλοι όσοι είναι κατά των εκτρώσεων, ξενοφοβικοί, ομοφοβικοί, ρατσιστές δεξιοί» (αλλά το σχόλιο δεν είναι ‘ρατσιστικό’ γιατί προέρχεται από την αριστερά)


Στον απόηχο των πυροβολισμών (από ομοφυλόφιλο) στο κτήριο του «συντηρητικού» ‘Family Research Council’ (δες ΕΔΩ), γνωστές φωνές της Αριστεράς στις ΗΠΑ δεν σταμάτησαν την βίαιη ρητορική τους εναντίον των αντιπάλων τους. Δύο γνωστές (αν και κάπως παρασιτεμένες) celebrities έκαναν επίθεση μέσω του Twitter.


Την Κυριακή, η ηθοποιός Ellen Barkin (όσοι την θυμάστε από το ‘Sea of Love’ με τον Al Pacino. Δες εδώ- Καμία σχέση...) εξέφρασε την ελπίδα ότι η τροπική καταιγίδα Ισαάκ θα συνθλίψει την Εθνική Συνέλευση των Ρεπουμπλικάνων στην Τάμπα και θα πνιγούν όλοι οι αντιπρόσωποι της.

Διέδωσε ένα μήνυμα του Twitter (κοινώς retweeted) όπου ένας από τους φίλους της έγραφε: "Έλα # Ισαάκ! Πνίξε όλους που είναι κατά των εκτρώσεων, κατά της εκπαίδευσης, κατά της γυναίκας, τους ξενοφοβικούς, τους ομοφοβικούς, τους ρατσιστές δεξιούς στον ωκεανό! # RNC " Η Barkin δεν εξέφρασε καμία διαφωνία σε αυτό και έκανε retweet.

Όταν κάποιοι από τους followers ρώτησαν αν δεν ήταν ακραίο να ευχηθεί τον θάνατο των πολιτικών της αντιπάλων, η Barkin όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά κατηγόρησε την ιστοσελίδα twitchy, η οποία ανήκει στην Michelle Malkin, για την αναφορά του ‘τιτιβίσματος’. Ωστόσο, όπως το twitchy επισήμανε στην απάντησή του, δεν είχε αναφερθεί ακόμη το γεγονός.

Καταλαβαίνει κανείς τι θα είχε γίνει εάν κάποιος ή κάποια star του δεξιού / ‘συντηρητικού’ χώρου, ζητούσε να πνιγούν όλοι οι αριστεροί, οι ομοφυλόφιλοι, οι γυναίκες που κάνουν εκτρώσεις κλπ… 
Η σκληρή γλώσσα για το θέμα των εκτρώσεων από τον υποψήφιο Γερουσιαστή Todd Akin – ο οποίος, ως αντίθετος με τις εκτρώσεις, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι γίνεται σε περίπτωση βιασμού, απάντησε: ''Αν πρόκειται για αυθεντικό βιασμό, το γυναικείο σώμα έχει τρόπους για να κάνει την όλη υπόθεση αδύνατη'' - ενέπνευσε επίσης την Cher που έκανε έκκληση ο Γερουσιαστής να βιαστεί από ένα θύμα του AIDS. Το πρώην αστέρι τωνsixties και μητέρα του τρανσέξουαλ «γιού» (πρώην κόρη) Chaz Bono, έγραψε ότι θα ήταν μια πράξη «kama» - προφανώς κάρμα - εάν ο Γερουσιαστής του Missouri "βιαστεί από ένα άντρα με τον ιό HIV / AIDS. Τίποτα δεν θα συμβεί, έτσι δεν είναι; Το σώμα κλείνει ως μηχανισμός άμυνας. "

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...