Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η 11η Σεπτεμβρίου ως αποκρυφιστική και τραυματική πλύση εγκεφάλου. Ο φόβος γεννά την υπακοή και τις απαιτήσεις για κρατική «προστασία».



ακολουθεί μετάφραση ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου από

http://www.henrymakow.com/9-11-as-occult-trauma-brainwashing.html

Η 11η Σεπτεμβρίου ως αποκρυφιστική και τραυματική πλύση εγκεφάλου.

Ανασκόπηση του βιβλίου 9/11 as Mass Ritual, by S. K. Bain, Trine Day, 2012, 354 pages
Η 11η Σεπτεμβρίου σχεδιάστηκε για να μας τρομοκρατήσει.
Οι άνθρωποι ελέγχονται από το φόβο.
Ο φόβος γεννά την υπακοή και τις απαιτήσεις για κρατική «προστασία».
Ο S.K. Bain ξεσκεπάζει τους ανίερους «μάγους» αποκαλύπτοντας την κρυφή ατζέντα: Μεγάλης κλίμακας ψυχολογικός πόλεμος που βασίζεται σε ένα θανάσιμο συνδυασμό μαύρης μαγείας, συμβολισμού και υψηλής τεχνολογίας.
(Σύνοψη από henrymakow.com) 
Οποιοσδήποτε με έμφυτη επιθυμία να κατανοήσει τον εαυτό του και τον κόσμο, θα ξετρελαθεί με τις ανακαλύψεις του S.K. Bain.
Τα σοκαριστικά κι εξοργιστικά εγκλήματα έχουν συγκεκριμένη λογική, «γλώσσα» και μαύρο χιούμορ που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά.
Αν δεν γνωρίζετε τον Άλιστερ Κράουλι θα μάθετε πως τα γραπτά του και η φιλοσοφία του επηρέασαν και διεσπάρησαν ευρέως από αυτούς που πιστεύουν ότι κάποιοι λίγοι κυριαρχούν στον κόσμο.
Ο Bain παρουσιάζει λεπτομερώς πως τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι μια «Ωδή στον Άλιστερ Κράουλι» .
Η δουλειά του Bain είναι μια εικονική Rosetta Stone, ένα κλειδί για αποκωδικοποίηση των εικόνων και σινιάλων που συνεχώς μας βομβαρδίζουν. Ο Bain μετριοφρόνως αναγνωρίζει ότι απλά συνέλεξε τη γνώση άλλων συγγραφέων και ερευνητών που διερεύνησαν το θέμα εις βάθος.
Παραθέτει πηγές όπως ο Michael Hoffman, που συνέγραψε το «Μυστικές Λέσχες και Ψυχολογικός Πόλεμος» (1989):
Ο σκοπός των αποκρυφιστικών εγκλημάτων δεν είναι γραμμικός, δηλαδή δεν είναι αποκλειστικά συνδεδεμένος με τα άμεσα αποτελέσματα που επιφέρει στο θύμα, αλλά είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συμβολικού τελετουργικού, το οποίο μεγεθύνεται χάρη στη δύναμη των ΜΜΕ ώστε να επηρεαστεί το συλλογικό υποσυνείδητο. 
Τα αποκρυφιστικά τελετουργικά απευθύνονται δηλαδή στο υποσυνείδητο, μια διαδικασία που ο συμπεριφορικός επιστήμονας της CIA Dr. Ewan Cameron όρισε ως «psychic driving» (ψυχική καθοδήγηση).
Ο στόχος της ψυχικής καθοδήγησης είναι να εξασθενίσει την προσωπικότητα και να αλλάξει τη συμπεριφορά. Στο σχετικό πείραμα της CIA ονόματι MK Ultra, χορηγούνταν στα θύματα ναρκωτικά ώστε να ενισχυθεί η διαδικασία. Η ψυχική καθοδήγηση μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένα άτομα ή και σε ολόκληρο πληθυσμό.
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra
http://dialogoi.enet.gr/post/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-mk-delta-mk-ultra
Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι η χρήση ναρκωτικών και συνταγογραφούμενων φαρμάκων αυξάνεται τη σήμερον ημέρα και οι άνθρωποι δέχονται συνεχή επίθεση από χημικά και άλλους μολυσματικούς παράγοντες μέσω του νερού που πίνουν, του φαγητού τους, του αέρα που αναπνέουν κλπ, που παρεμποδίζει τις γνωστικές τους ικανότητες.
Ο Hoffman επίσης προειδοποιεί ότι η αποκάλυψη των μυστικών ενός τελετουργικού φόνου σε « μη εγκεφαλοπλυμένο, υγιή και ακμαίο λαό» θα αποδεικνυόταν θανάσιμη για τους δράστες.
«Αλλά η εκ’ των υστέρων αποκάλυψη στον καιρό μας αυτών των μυστικών, σε ανθρώπους αμνήμονες, χωρίς θέληση και αδιάφορους για η μοίρα τους, ουσιαστικά ενδυναμώνει τη σκλαβιά τους»
(τι μας θυμίζει άραγε τούτο…)
Ο Βολταίρος είπε ότι «αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις θηριωδίες».
Σαν επιβεβαίωση αυτής της ρήσης, έρχεται η διαπίστωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικάνων στρατιωτών που πολέμησαν στο Ιράκ πίστευαν ότι ο Σαντάμ Χουσείν είχε ευθύνες για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ο Bain παρουσιάζει λεπτομερώς την απόκρυφη σημασία πολλών λεπτομερειών της 11ης Σεπτεμβρίου με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει εμφανές ότι ενορχηστρώθηκε για να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους, ενώ οι εγκέφαλοι πίσω της ξεκαρδίστηκαν με όσους το «έχαψαν».
Μας δείχνει πως επέδειξαν τη δύναμη τους μέσω του ελέγχου τους στα ΜΜΕ και της «επίσημης εξήγησης». Ταυτόχρονα είδαμε τις επακόλουθες εκτελέσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όσων τόλμησαν να αμφισβητήσουν την επίσημη εξήγηση.
Ο όρος «θεωρίες συνωμοσίας» επινοήθηκε και προωθήθηκε από τη CIA για να δυσφημίσει τους επικριτές των Warren Report’s, που ήταν η επίσημη προσπάθεια για να κλείσει η υπόθεση δολοφονίας του Κέννεντυ. Ο όρος αναβίωσε το 2001 για όσους αμφισβήτησαν την επίσημη ιστορία σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου.
Ο Daniel Lerner, συγγραφές του Ψυχολογικός Πόλεμος εναντίον της Ναζιστικής Γερμανίας, λέει ότι «πριν πείσεις έναν άνθρωπο να κάνει ότι λες, πρέπει να τον κάνεις να πιστέψει αυτό που λες»
Ενώ επαλήθευα την έρευνα του Bain έπεσα πάνω στην ιστοσελίδαhttp://vigilantcitizen.com/ η οποία προκηρύσσει ότι «τα Σύμβολα διοικούν τον κόσμο, όχι οι λέξεις ούτε οι Νόμοι».
Φανταστείτε προς στιγμήν ότι ζείτε σε διαφορετική χώρα όπου μιλάτε διαφορετική γλώσσα και ακολουθείτε διαφορετικό ημερολόγιο. Το μέρος κι ο χρόνος διαμορφώνουν την ταυτότητα μας. Ο ρυθμός της ζωής μας ορίζεται σημαντικά από την ευρύτερη κουλτούρα και από την αλληλεπίδραση μας με την κοινωνία.
Τα μέρη κι οι ημερομηνίες έχουν τεράστια σημασία για την κουλτούρα κι ενισχύονται από τα ηλεκτρονικά μέσα που συνδέουν όλο τον πλανήτη μέσω των ΜΜΕ
Η 11η Σεπτεμβρίου δεν αναφέρθηκε απλά στο Λονδίνο, την Μαδρίτη, το Μπαλί και την Ινδία. Ο απόηχος της ήταν στις επακόλουθες «τρομοκρατικές επιθέσεις».

Το δεύτερο μισό του βιβλίου ακολουθεί μια πιο υποθετική λογική σχετικά με τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» της 11ης Σεπτεμβρίου αλλά και της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο.
Στην ιστοσελίδα http://vigilantcitizen.com/ βρήκα ένα άρθρο ονόματι « Η καλύβα στο δάσος: μια ταινία που δοξάζει τις τελετουργικές θυσίες της άρχουσας τάξης», το οποίο επεξηγεί τα τελετουργικά ευρείας κλίμακας και αντανακλά την έρευνα του Bain για την 11η Σεπτεμβρίου.
«Τα περισσότερα τελετουργικά ευρείας κλίμακας ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι παρουσιάζονται ξεκάθαρα στην ταινία. Αυτοί οι κανόνες δημιουργήθηκαν ώστε να ισχυροποιούν το τελετουργικό ενώ επιτρέπουν «τις δυνάμεις» που θα αποτρέψουν το κακό κάρμα (σύμφωνα με την περίεργη αντίληψη της άρχουσας τάξης γι αυτό)» .
Κανόνας Νο 1: Ανακοινώνεται εκ των προτέρων τι θα συμβεί
Όπως λέει ο Bain η 11η Σεπτεμβρίου είχε ανακοινωθεί. Υπήρχαν πολλαπλές προειδοποιήσεις του κοινού και μέσω υπηρεσιών πληροφοριών (όπως και ταινιών όπως το The Siege-1998).
Το άρθρο από το http://vigilantcitizen.com/ συνεχίζει:
«Τα τελετουργικά ευρείας κλίμακας προαναγγέλλονται μέσω των ΜΜΕ, προειδοποιώντας ή προετοιμάζοντας τα θύματα (και τον κόσμο) για το επερχόμενο. Αν μετά την προειδοποίηση τα θύματα συμμετέχουν με τη θέληση τους, οι μαριονετίστες απελευθερώνονται από την καρμική ευθύνη»
Κατά την διάρκεια της ταινίας ένας χαρακτήρας (από τους μαριονετίστες) λέει:
«Πρέπει να κάνουν την επιλογή ελεύθερα με τη θέληση τους, Αλλιώς το σύστημα δεν λειτουργεί».

Κανόνας Νο2 : Τα θύματα πρέπει να στραγγίσουν τη μοίρα τους.
« Παρόλο που κάθε κομμάτι του περιβάλλοντος τους ελέγχεται ασφυκτικά και διαχειρίζεται από τους μαριονετίστες, τα θύματα μπορούν να διαλέξουν την μοίρα τους ελεύθερα».
Παραπάνω από το μισό του βιβλίου είναι αφιερωμένο στο επόμενο τελετουργικό ευρείας κλίμακας τύπου 9/11, για το οποίο ο συγγραφέας φοβάται ότι θα συμβεί στο Φοίνιξ της Αριζόνα στις 25/12/2012 (Οψόμεθα…).
Η πρώτη απώλεια σε ένα πόλεμο είναι η Αλήθεια. Ο πυρήνας της Τέχνης του Πολέμου του Sun Tzu είναι η παραδοχή ότι «όλοι οι πόλεμοι βασίζονται στην εξαπάτηση» .
Η αλήθεια για τις επιχειρήσεις false flag, τους τελετουργικούς φόνους και άλλες βίαιες πράξεις πάντα τρομοκρατεί τους θύτες, αλλά η συγκάλυψη και η συγκατάθεση τους ενισχύει και τους προσφέρει κάλυψη και ασυλία.
Ο S.K. Bain είναι πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού TheWeeklyStandard magazine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...