Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ



Έλα μαζί , μαζί με τον Πολέμαρχο 780 των Ελ, ακολούθησε τον κεραυνό,  ω αναζητητή! 

Γιατί αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, ο κεραυνός ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η αστραπή είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη
ενέργεια και την μεταλλική λειτουργία που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του Πολεμάρχου 780, ο χαλκός και η ενέργεια των Ολξ-Υ-Οξ με τον οποίο θα ενωθεί θριαμβευτικά κατά την Κρίση των Θεών...Η καθαρή ενέργεια που ανηφορίζει στην ατμόσφαιρα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσης ανηφορίζουσα ερωτική ενέργεια του ανθρώπου, ενώ ο κεραυνός, η αστραπή, το μπουμπουνητό, ολόκληρος αυτός ο οργασμός της φύσης μέσα σ' ένα φλας, μοιάζει θα έλεγα με τη λυκοφώτιστη ύπαρξη. Ο Πολέμαρχος 780  στα ουράνια Μιλάμε για μια ένωση, μια yoga που διεγείρει ψυχικά και ανατάσσει το ανθρώπινο πνεύμα, δια του... κεραυνού.  
Μαζί, με τον Πολέμαρχο 780 και τούς τρεις στρατηγούς αυτόυ στο ψηλό ιερό λόφο, στο Άκρο της  Πόλης, την νύχτα της 2 7 ης Απριλίου την νύχτα του κεραυνού,  ο  ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102, ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 1264, ΙΕΡΟΔΙΚΗΣ 427 ο ΗΓΗΤΗΡ του Ποέμάρχου 780 την νύχτα της μεταλλικης λειτουργίας σπάει τα όρια της ύλης και  ψέλνει  το Μυστικό Όρκο στον Πατέρα Πόλεμο και με το Σφυροδηγό να δείχνει το Βορρά, κάνουν επίκληση  τον Κεραύνιο Θεό των Πολέμαρχο των Ελ, να τούς  ευννοεί και να τούς  οδηγεί ως το Τέλος. Έτσι όλοι οι Ελ καλπάζουν, προς ένα μέρος που γυρεύουν πολλοί Όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο κάτω καλπάζουν, την 2 7ή Απριλίου, όπου κάτω από πορφυρούς ουρανούς προς το κάστρο της αναζήτησης, με τη γαλήνη που προοιωνίζει την καταιγίδα πάνω από τα κεφάλια τους και το άγνωστο να τους προκαλεί συνεχώς εμπρός. Δύναμη μεγαλύτερη απ' την αγάπη και το μίσοςΤη δύναμη να νιώθει Τη δύναμη του χαλκού, το θρίαμβο του ατσαλιούΤη δύναμη να αψηφά, να πολεμάει και να νικητής να 'ναι Στο πλάι πάντα, του Πολεμάρχου 780 το σχέδιο να υπηρετούνοι Άνδρες του Χάλκινου στρατού.Της ομαδας Ωμέγα  γιατι κανείς δε μπορεί τη δύναμη να πολεμήσει, κανείς δε μπορεί τον άνεμο να νικήσει.
Οι πύλες θα ανοίξουν, και όταν οι πύλες της Γαίας ανοίξουν τα Κρόνια νεφελίμ στην επιφάνεια θα εξ ορμήσουν.... 
Και έτσι η μάχη αρχίζει...
Σπαθιά υψώνονται περήφανα προς τον ήλιο... 
κατεβαίνουν ορμητικά προς τον εχθρό... 
Ασταμάτητα... Μέρα και νύχτα... 

Με το τραγούδι της θύελλας του ατσαλιού και του χάλκινου σπαθιού του σύμπαντος ο Πολέμαρχος και η τριάδα θα ηγηθεί των Ελ μέσα σε έναν ίλιγγο κλαγγής ..
Εξάντληση και θρίαμβος κάτω από ματωμένους ουρανούς... 
Μεταλλικά λάβαρα οι σπαθολαβές πάνω στη ματωμένη γη... 
Θα τελειώσει ποτέ τούτος ο εφιάλτης; 

Οι Ελ θα τα καταφέρουν, έχουν το χάρισμα έχούν την γνώση τα κρόνια όντα να  καταστρέψουνε και την ανθρωπότητα να ελευθερώσουν ... 
Νιώθουν το αίμα να πιτσιλά τα χείλη τους... 
Δεν παραδίνονται... Μάχονται ανελέητα ως το τέλος... 
Μέχρι τη νίκη! Ώσπου το κάστρο να γίνει δικό τους!

Η ώρα είναι τώρα, για σένα της 
αναζήτησης παιδί, να υψώσεις το σπαθί... 


Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη, από 
το σκοτάδι στο φως, επιστροφή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...