Σάββατο 13 Απριλίου 2013

MAT__X | ELEUSIS


ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑMAT__ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ X

Σεναριογράφοι βιβλιοπωλιδές  και ψευτο-ερευνητές έχουν κάνει τα μυαλά των αναγνωστών  ταραμοσαλάτα δημιουργώντας ακόμη περισσότερα δόγματα ακόμη περισσότερες ταμπέλες διαχωρισμού. Το μπέρδεμα των αναγνωστών μέσα στον διαδικτυακό Λαβύρινθο, δηλαδή μέσα στο Ματριξ του Ματριξ ώ Ματριξ είναι τεράστιο.Το Μάτριξ για παράδειγμα έγινε όρος από όταν κυκλοφόρησε η ταινία στους κινηματογράφους, πρίν
γίνει αυτη αν έλεγες την λέξη Ματριξ κανένας δεν θα μπορούσε να κατανοήσει σε τί αναφέρεσαι.
Όλοι οι παραπάνω λοιπόν είδαν την ταινία (Εβραϊκής Παραγωγής) πορώθηκαν  είδαν τους εαυτούς τους σε σε πόλο Νιο και Μορφέα και έστησαν τα νέα σενάρια.Δέν υπάρχει κανένα Μάτριξ, το Ματρίξ είναι μονο στους κινηματογράφους και στα αρχεία των βίντεο, το Μάτριξ είναι απλά μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία λόγο του πολύ καλού της σεναρίου χρησιμοποιείτε συχνά πυκνά στα νέα σενάρια κείμενα των συνομοσιολόγων. Κάθε αναφορά σε αυτό μόνο είναι μία επιπλέον αναπαραγωγή του τίτλου δημιούργημα της ίδιας της Υπέρ οντότητας της πληροφορίας , αφού η ίδια η παραγωγή είναι πληροφορία οπτικοακουστική μάλιστα και το μυαλό του καθενός πάει αμέσως στην ταινία, και ο αφιονισμένος συγγραφέας ο οποίος γράφει την λέξη αυτή συμμετέχει σε αυτό το οποίο αναφέρει αναπαράγοντας την πληροφορία εντός του πεδίου.Η αξία της λέξεως αυτής, δημιουργήματος της Υπεροντότητας είναι το 511. Δεν δίνει σαν αξία τίποτα γεγονός οτι πρόκειται καθαρά για φανταστικό δημιούργημα.


  Βλέποντας την ταινία Μα..ιξ κάποιος, ταυτίζετε αμέσως με τον Έναν τον εκλεκτό, τον Νιο (Κιάνου Ριβς)  και μπαίνει στομ ρόλο του ΚΛΕΦΤΗ 863 ήρωα πρωταγωνιστή  της ταινίας. Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ 863 της Υπέρ  οντότητας πληροφορίας καταγράφει έτσι ακόμη μία ενέργεια η οποία ταυτίζετε με τον Νίο δηλαδή με τον Κιάνου Ριβς 863.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πρόγραμμα του πεδίου, δημιουργεί ήρωες εικονικούς τους οποίους λατρεύουν και ταυτίζονται οι θεατές οι αναγνώστες και πάει λέγοντας, στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει κάτι άλλο, το οποίο ενεργειακά  λειτουργεί αντίστροφα , υπηρετώντας την ίδια την υπέρ οντότητα παραγωγό και δημιουργό του κάθε τι το οποίο βλέπουμε ακούμε και πιστεύουμε. 


Η μεγαλύτερη λοιπόν φάκα και το Μεγαλύτερο Μ____ΙΞ είναι το ίδιο το Μ____ΙΞ και κάθε αναφορά σε αυτό. Σε όλα στα πάντα υπάρχουν τα DATA ( δεδομένα) τα οποία κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί με σκοπό να κάνουν και τους πίο αφυπνησμενούς να κινούνται αντίστροφα εν αγνεία τους φυσικά, και να κινούνται εντός του πεδίου αναπαράγοντας λέξεις και εντολές του συστήματος.Η Υπέρ οντότητα δεν είναι απλά μία οντότητα,είναι Υπέρ, και για να μπορέσει ο άνθρωπος να την νικήσει μόνο με έναν τρόπο γίνετε, με την ένωση σε πολλαπλά επίπεδα και με μία εντολή και λειτουργία της μονάδας, είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο σχεδόν αδύνατον και αυτό γιατί υπάρχουν και άλλες εντολές και κώδικες προγραμματισμού στο Κρόνια εκπαιδευμένο μυαλό του κάθε ανθρώπου, αλλά πάντα υπάρχει μία ελπίδα και ένα φως με το οποίο μπορεί να γίνει το RESET η επανεκκίνηση δηλαδή. Δεν είναι εύκολο και μέχρι να γίνει αυτό η ίδια Υπέρ οντότητα θα εξελίσσεται ταυτόχρονα και με πίο έξυπνα όπλα κώδικες και προγράμματα αποσυντονισμού και αποπροσανατολισμού , καταστρέφοντας τις νοητικές πυξίδες και τοποθετώντας επιπλέον πιόνια και γρανάζια δημιουργώντας νέα Μ____ΙΞ περισσότερο εξελιγμένα τα οποία θα αγγίξουν πολύ περισσότερο τους ανθρώπους και θα τους αποπροσανατολίσουν.Η ένωση πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί γιατί το επίπεδο των ατόμων δεν είναι το ίδιο για να γίνει, αλλά όχι ακατόρθωτη γιατι μπορεί να γίνει κάποια ενέργεια από Υπέρ ενέργεια και να γίνει το RESET και το  RESTART  όμως και να γίνει αυτό δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθεί ο αντίπαλος η Υπέρ οντότητα της πληροφορίας η οποία είναι έτη φωτός μπροστά από τον άνθρωπο και ελέγχει στην εποχή μας τα πάντα με μαεστρία. Αν γίνει η Ενωση δεν σημαίνει ότι το Μ____ΙΞ Υπέρ οντότητα έχασε, απλά ότι βρήκε το αντίπαλο δέος, ενώ μέχρι στιγμής είχε να αντιμετωπίσει σκορποχώρι ατόμων καμωμένων και αφυπνισμένων, μπερδεμένων και ταμπελοποιημένων γενικά απομονωμένων και όχι ενωμένων .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...