Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ίδρυμα Gates: «Οικογενειακός προγραμματισμός» για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού


G  A  T  E  S

Ποιά είναι η κυριότερη στρατηγική των κέντρων της νέας τάξης για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού; Ο «οικογενειακός προγραμματισμός» είναι το στρατηγικό σημείο εκκίνησης των προγραμμάτων απομείωσης του πληθυσμού (σ.σ. pentapostagma.gr κυριότερα στις λεγόμενες χώρες του Τρίτου Κόσμου) με κυριότερους χρηματοδότους και προωθητέςτων των δράσεων και προγραμμάτων τους Bill και Melinda Gates.

Τον Ιούλιο του 2012, το Ίδρυμα Gates διοργάνωσε και φιλοξένησε  το Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Λονδίνου (London Summit on Family Planning (LSFP) το οποίο εστίασε στα μέσα «ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού» διαμέσου των «Παγκόσμιων Αναπτυξιακών Προγραμμάτων για την Υγεία». Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά τα προγράμματα: Οι πολίτες των υποανεπτυγμένων χωρών, όπως της Αφρικής και της Ινδίας, χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά ως πειραματόζωα για την έρευνα και ανάπτυξη νέων παρεμβάσεων όπως «εμβολίων, φαρμάκων και διαγνωστικών ελέγχων», ώστε να διασφαλιστεί ότι οι «παρεμβάσεις» μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι επιτυχημένες σε όλες τις χώρες...

Το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates (συντομογραφία - BMGF) υπερτονίζει ότι έως το 2050 “ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να υπερβεί τους 9 δισεκατομμύρια ανθρώπους”, αριθμός που δεν είναι διόλου αποδεκτός για τα κέντρα της νέας εποχής... Μέσω της εφαρμογής αφόρητων πιέσεων στα κοινωνικά προγράμματα που θα πρέπει να εφαρμόζονται και τους σχετικούς πόρους, το Ίδρυμα Gates επιθυμεί ουσιαστικά να χρησιμοποιήσει τον οικογενειακό προγραμματισμό ως μία επένδυση για όλες τις εθνικές κυβερνήσεις του κόσμου.

Τo Ίδρυμα Gates προωθεί την ατζέντα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ως «οικογενειακό προγραμματισμό» ισχυριζόμενοι ότι ο έλεγχος των γεννήσεων αποτελεί «μία από τις καλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δημόσιας υγεία τα τελευταία χρόνια»...

Οι κύριοι στόχοι του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates σε παγκόσμιο επίπεδο είναι οι εξής:

• Η «αναζωογόνηση» των προγραμμάτων οικογενειακού προγραμματισμού ώστε να επιτευχθούν οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας του Ο.Η.Ε.

• Οι εκστρατείες προώθησης του οικογενειακού προγραμματισμού και της σημαντικότητάς του σε χορηγούς, κυβερνήσεις κρατών, και στον ιδιωτικό τομέα.

• Η βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διανομής και της πρόσβασης σε αντισυλληπτικά χάπια ή μέσα αντισύλληψης εν γένει.

• Η αύξηση της πρόσβασης σε «ποιοτικά προϊόντα οικογενειακού προγραμματισμού» μέσω μειωμένων τιμών.

• Η άμεση εμπλοκή των χορηγών, των κυβερνήσεων, των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών ώστε να αυξηθούν οι πόροι χρηματοδότησης και να γίνει πραγματικότητα η συνηγορία υπέρ πολιτικών που υποστηρίζουν την πρόσβαση στα μέσα οικογενειακού προγραμματισμού.

• Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ..

To Ίδρυμα Gates έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται με φαρμακευτικές εταιρίες-κολοσσούς όπως η Shanghai Dahua στην Κίνα ώστε να αναπτύξει μέσα ελέγχου της γονιμότητας που θα χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από 20 αναπτυσσόμενες χώρες για να αναχαιτισθεί η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...