Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ MARS ONE | ELEUSIS


 TOTALRECALL 

MARS ONE


     Το 1990 στης κινηματογραφικές αίθουσες έκανε την πρεμιέρα μία ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο TOTAL RECALL (Ολική Επαναφορά), πέρασαν 23 χρόνια από τότε, και το σενάριο της αποίκισις στον Κόκκινο πλανήτη
γίνετε πράξη. Μάλιστα πέρσι, έναν χρόνο πριν την επίσημη ανακοίνωση από την MARS ONE για την αποστολή, έγινε και νέα version της ταινίας, για να περάσει καλύτερα το μήνυμα και να γίνει μετά η πράξη.  

   Το σημαντικό από όλο αυτό η καλύτερα και από αυτό είναι ότι τελικά από ότι φέρνεται ότι πιο τρελό ότι πιο απίστευτο, προβάλετε μέσα από τις BLOCK-BASTER ταινίες δεν πρέπει να είναι φανταστικό, αλλά ίσος κάποιο σχέδιο η περιγραφή πραγματικού γεγονότος με λίγη σάλτσα η κάποιες αλλαγές ίσως, αλλά το κεντρικό μήνυμα και ο σκελετός του σεναρίου δεν είναι επιστημονική φαντασία δεν είναι εικονική πραγματικότητα αλλά η πραγματικότητα.   


   Μήπως τελικά λοιπόν υπάρχει και ο μικρούλης εξωγήινος ο Ε.Τ. μήπως έχει επισκεφτεί την Γη ο PREDATOR ο Κυνηγός η το ALIEN, μήπως το ο Πόλεμος των Κόσμων η Ημέρα της Ανεξαρτησίας το Battle Ships και τόσες άλλες κινηματογραφικές υπέρ παραγωγές  η οποίες είναι στηριγμένες σε εξωγήινους γίνουν πράξη. και μήπως τελικά η εισβολή από τους εξωγήινους η τους εσωγήινους η τους BLUE BEAM εξωγήινους γίνει στην πράξη σε λίγο καιρό όπως έγινε και το σχέδιο της ταινίας Ολική Επαναφορά MARS ONE; Όλα είναι  πλέον πιθανά, σε αυτόν τον παρανοϊκό  ψεύτικο κόσμο μέσα σε αυτό το πεδίο της Υπέρ Οντότητας της Πληροφορίας, κάθε πληροφορία μπορεί να είναι πραγματική η ψευδή, αλλά και κάθε πληροφορία μπορεί να μετατραπεί από ψευδή σε πραγματική και αντίστροφα. Η Ολική Επαναφορά για 23 χρόνια ήταν μία ταινία μυθοπλασίας, επιστημονικής φαντασίας, πλέον είναι μια ταινία προθάλαμος της αποστολής MARS ONE από το 2023 και μετά και στις επόμενες γενιές θα περάσει σαν μια ιστορική προφητική ταινία.

   Στο θέμα πάντως του MARS ONE  υπάρχουν και γεννιούνται πολλά ερωτήματα.
Το 2001 όπως όλοι ξέρουμε έγινε στην Αθήνα η Μυθωδία  με μία απλή ανάλυση στο επίσημο φιλμ PROMO της αποστολής  είναι εύκολο κάποιος  συνδυάζοντας  και συνδέοντας την συνεχόμενα μεταβαλλόμενη πληροφορία της Υπέρ Οντότητας, να κατανοήσει και να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα.



ΣΤΟ 2:52  ΜΕ DISSOLVE ΔΙΠΛΟΤΥΠΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΜΕΤΑΤΡΈΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΗ 
  Μήπως λόγο του ΑΠΟΦΙΣ  2024 θέλουν το 2023 να γίνει η αποίκηση στον Άρη

 Το φιλμ της NASA κλείνει με το σημαντικό μήνυμα  
ΣΤΟ 3:50 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΗ 
 Αρα μήπως το σχέδιο είναι η νέα γένια θα αποικίσει και να εξελιχθεί στον Αρη; 

  

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
Ακόμη και ο τίτλος της ταινίας ακόμη και στο εξώφυλλο αυτής παρουσιάζονται πολλά μηνύματα συνειδητά και υποσυνείδητα.


Πως ξέρεις ; Εάν κάποιος σου έκλεψε το μυαλό σου; 
TOTAL RECALL | ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 
Και  στην φωτογραφία του εξωφύλλου στον κόκκινο πλανήτη 
είναι στημένη μία μεγάλη Πυραμίδα 
σύμβολο των Πεφωτισμένων ILLUMINATI 




Και στο δεύτερο εξώφυλλο της ταινίας κάνει την εμφάνιση του 
και  ο πανόπτης οφθαλμός ο οφθαλμός του Arnold Schwarzenegger
ολοκληρώνοντας το παζλ των πεφωτισμένων συμβολισμών.



Κάθε πληροφορία μέσα στο πεδίο της Υπέρ Οντότητας της πληροφορίας  μπορεί να αλλάξει ανα πάσα στιγμή. Η Υπέρ Οντότητας της πληροφορίας  έχει τον απόλυτο ελέγχο της κάθε πληροφορίας αυτό σημαίνει ότι τα πάντα μπορεί να είναι αληθινά και τα πάντα μπορεί να είναι ψεύτικα., τα πάντα μπορούν να γίνουν αληθινά και τα πάντα μπορούν να μετατραπούν σε επιστημονική φαντασία.Ο καθένας έχει την δική του αλήθεια η οποία μπορεί τελικά να είναι παραμύθια, αλλά και ο καθένας μπορεί να ακολουθεί τα δικά του παραμύθια τα οποία να είναι αλήθεια.



2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΑ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΝΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά καταπληκτική αναλυση όλα τα σενάριά των παιδιών με τις φουστιτσες και τα γυαλιάκια των κλασικών νερτς είναι ξεκάθαρα οσο περνάει ο καιρός τα δεδομένα είναι ολοφάνερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...