Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ταινία “World War Z”: Προάγγελος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αυτών που έρχονται!

WORLD WAR  Z 

Το Χόλιγουντ μας προετοιμάζει για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης


              Πάντα μας ενημερώνει για αυτά που έρχονται, υπό μορφή  μιας"φανταστικής" ιστορίας, ή μιας  ακραίας περιπέτειας, που έγινε για να μας συναρπάσει και να γνωρίσει μια εισπρακτική επιτυχία. Και όμως. Πόσες φορές όμως, αυτά που μας "έδειξε" το Χόλιγουντ  έγιναν πραγματικότητα, αν όχι 

στην ίδια ακριβώς μορφή, αλλά σε παραπλήσια;
Μέσα στο καλοκαίρι λοιπόν θα προβληθεί η νέα ταινία του Μπράντ Πιτ , με τον τίτλο WORLD WAE Z (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ).  Σε τι αναφέρεται; Αν δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο τέλος θα καταλάβετε σαφώς ότι μας προετοιμάζουν για αυτά που θα ακολουθήσουν. Αναφέρεται προφανώς  για τον στρατιωτικό νόμο που θα επιβληθεί, την μαζική ερήμωση και τις καταστροφικές κρίσεις που προφανώς θα οδηγήσουν  εκεί που θέλουν, δηλαδή σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η ταινία  είναι μια προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου, καθόσον είναι  εντελώς ξαναγραμμένη για να υποστηρίξει λιγότερα κοινωνικά σχόλια και περισσότερο Brad Pitt. Το σημαντικότερο όμως , θα περιέχει ένα σορό προβλέψεις προγραμματισμού και ιδιαίτερα για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον, που μας ετοιμάζουν.

Το  επίσημο τρέιλερ  της ταινίας ξεκινάει με την οικογένεια του Μπραντ Πιτ κάπου στην Αμερική, που  λόγω ταραχών, η κυβέρνηση των ΗΠΑ εφαρμόζει τον στρατιωτικό νόμο (Marshal Law , όπως ονομάζεται ο Νόμος στην Αμερική).



Έτσι λοιπόν η μικρή κόρη του Μπραντ Πιτ ρωτάει αθώα: " Daddy what is the Marshal Law? ('Μπαμπά τι είναι ο στρατιωτικός νόμος;). Αυτό  βασικά μας εισαγάγει και στο θέμα της ταινίας: Δηλαδή κάνοντας  εισβολή και "εγκατάσταση" στο μυαλό των ανθρώπων την ιδέα του στρατιωτικού νόμου και τον  απαραίτητο γενικό κυβερνητικό έλεγχο σε περιόδους κρίσης, σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης.  

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τον στρατιωτικό νόμο, μπορείτε συνήθως να καθορίζεστε από την επιβολή του στρατιωτικού νόμου και την αγωνία της ελευθερία των πολιτών, όπως οι έρευνες και οι κατασχέσεις, την ελευθερία των σχέσεων και την ελευθερία των κινήσεων.


Στο τρέιλερ της ταινίας World War Z,  μέσα από σκληρές σκηνές δράσης, αμέτρητοι άνθρωποι σκοτώνονται, μέσα σε εντυπωσιακά ντεκόρ. Φανταστείτε  λοιπόν τι θα συμβαίνει σε ολόκληρη την ταινία.

Οπότε, προετοιμαστείτε για ένα σωρό πράγματα, φανερά και κρυφά μηνύματα,  προβλέψεις προγραμματισμού, αλήθειες και ψέμματα ,  απευαισθητοποίηση των ανθρώπινων θανάτων, πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, την εφαρμογή του  Marshal Law, την συγκεντρωτική εξουσία και τα αποτελέσματά της  και τον Μπραντ Πιτ  να τρέχει τριγύρω και να είναι παντού.

Και όπως  λέει κάποιος  στο τέλος του τρέιλερ: 'Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που σώζουμε... είναι μια λιγότερη για να παλέψουμε'!!.

Η τελευταία φράση είναι χαρακτηριστική. Έχουν πόλεμο με μας, όταν σώζουν κάποιον... αμέσως τον έχουν υπό την χειραγώγηση τους, οπότε δεν είναι εχθρός... παρά μόνο δούλος!


Αν από αυτά τα λίγα που παρουσιάζονται στο τρέιλερ της ταινίας, διαπιστώνουμε τόσα πολλά, γίνεται αντιληπτό τι μηνύματα, προοπτικές, εξελίξεις και χειραγωγήσεις θα υπάρχουν στην ταινία. Και το κυριότερο τι μας ετοιμάζουν για το  άμεσο μέλλον και πως τελικά και με τι τρόπο και πρόφαση θα επιβληθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και γενικά όπως καθορίζονται όλα αυτά στην ατζέντα των Ιλλουμινάτι, για την παγκοσμιοποίηση. Και όλα αυτά βέβαια για το καλό μας, για αυτό  και η συγκεντρωτική ανάληψη της εξουσίας είναι πάντα για το καλό μας, για να αντιμετωπιστεί η έκρυθμη κατάσταση, που προέκυψε "ξαφνικά" και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και για να έλθουμε και στα δικά μας θυμηθείτε πως μας σώζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, από την οικονομική καταστροφή,  που μας βρήκε "ξαφνικά" και "φταίμε εμείς βέβαια, που την δημιουργήσαμε(!!!), όπως μας επέβαλαν να εμπεδώσουμε"  και πως πειθήνια και υποτακτικά οι ενσυνείδητοι υποταγμένοι κυβερνητικοί εντολοδόχοι τους,  εκτελούν (στην κυριολεξία) τον λαό, όπως στην ταινία. Και ο λαός ακόμη δεν αντιδρά. Γιατί άραγε;



Δείτε το τρέιλερ  και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...