Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

WorlD WaR z







Μετάφραση Ελευθερία Τ. επιμέλεια άρθρου Αφύπνιση συνείδησης
Πηγή στα Αγγλικά
 
Η επόμενη ταινία του Βrad Pitt θα είναι προφανώς για τον στρατιωτικό νόμο, την μαζική ερήμωση και τις καταστροφικές κρίσεις που προφανώς θα οδηγήσουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Συνοπτικά, θα είναι ακόμη μια ταινία που απεικονίζει το μέλλον με έναν πολύ συγκεκριμένο, οικείο για τους Illuminaty, τρόπο. Η ταινία θα είναι μια προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου, αλλά εντελώς ξαναγραμμένη για να υποστηρίξει λιγότερα κοινωνικά σχόλια και περισσότερο Brad Pitt. Το σημαντικότερο, θα περιέχει ένα σορό προβλέψεις προγραμματισμού.

Δείτε το Trailer


Το τρέιλερ ξεκινάει με ένα μικρό κορίτσι να ρωτάει αθώα: 'Μπαμπά τι είναι ο στατριωτικός νόμος;'. Αυτό βασικά ανακοινώνει το θέμα της ταινίας: Κάνοντας ''γεώτρηση'' στα κεφάλια των ανθρώπων την ιδέα του στρατιωτικού πολέμου και τον γενικό κυβερνητικό έλεγχο σε περιόδους κρίσης. Στο άρθρο μου, που ονομάζεται: 'Μετάδοση' ή πως να καταστρέψεις ταινίες 'Εκπαιδεύστε' τις μάζες, εξηγούσα πως η ταινία 'Μετάδοση' χρησιμοποίησε τον φόβο της καταστροφής για να ομαλοποιήσει την ιδέα του στρατιωτικού πολέμου. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τον στρατιωτικό νόμο, μπορείτε συνήθως να καθορίζεστε από την επιβολή του στρατιωτικού νόμου και την αγωνία της ελευθερία των πολιτών, όπως οι έρευνες και οι κατασχέσεις, την ελευθερία των σχέσεων και την ελευθερία των κινήσεων.


World War Z, θα χρησιμοποιήσει τον φόρο της αποκάλυψης ενός ζόμπι για να εξομαλύνει τις ίδιες έννοιες. Επιπλέον, τα ζόμπι είναι ένας καλός τρόπος να απεικονίζουν τις μάζες ώς μια δέσμη άμυαλων ζώων, που χρειάζεται να καταστραφούν. το τρέιλερ από μόνο του απεικονίζει μια ποσότητα από ανθρώπους που σκοτώνονται. Φανταστείτε ολόκληρη η ταινία.

Οπότε, προετοιμαστείτε για ένα σορό προβλέψεις προγραμματισμού, απευαισθητοποίηση των ανθρώπινων θανάτων και τον Brad Pitt να τρέχει τριγύρω.

Όπως λέει ένας στο τέλος του τρέιλερ: 'Κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που σώζουμε... είναι μια λιγότερη για να παλέψουμε'.

(Αφύπνιση: Η τελευταία φράση είναι χαρακτηριστική. Έχουν πόλεμο με μας, όταν σώζουν κάποιον... αμέσως τον έχουν υπό την χειραγώγησή τους, οπότε δεν είναι εχθρός... παρά μόνο δούλος! Θυμηθείτε πως μας σώζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας )

Τι περιμένεις;

Αφύπνιση Συνείδησης


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/04/world-war-z-illuminati-trailer-video.html#ixzz2RQlwcE6H
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...